Etusivu Päävalikko Blogi

Aktiivinen viikko

Tällä viikolla on työskennelty sekä levyn parissa että treenattu bändinä ( valitettavasti ilman Juhaa joka oli kiireinen).  Maanantaina sekä tiistaina  äänitettiin taas muutamia osuuksia levylle. Torstaina oli soittotreenien vuoro. Yhtä pikkujoulukeikkaakin kysyttiin soittamaan, mutta valitettavsti jouduin sanomaan ettei bändi pääse ainakaan minun osalta tuona aikana lauteille. Samalle päivälle osui kohdalle sekä työvuoro että työpaikanpikkujoulut joihin en siis työvuoron takia tänä vuonna osallistu.

Tähden majalla pidetään 5.1.2008 perinteiset soittajien juhannus juhlat. Samalla vietetään TMS:n viisivuotisjuhlaa. Olisikin ollut mukavaa saada uusi levy julkaistua juuri tähän tilaisuuteen mutta odotetaan nyt vain rauhassa. Se valmistuu aikanaan :)

 

Tällä viikolla soitettiin. Ei äänitystä.

TMS kokoontui soittamaan pitkästä aikaa koko bändin voimin treenikämpälle. Levyn osalta jatketaan taas joko jo torstaina tai sitten ensi viikolla. Mukavaa oli taas rokata, vaikkakin soiteltiin lähinnä mitä mieleen juolahti ja jammailtiin yleisesti. Rock Rock !! Seuraavaa keikkaa odotellessa.. Päättämätön

 

 

Äänitystä

Tällä viikolla äänitettiin kolme jampan sooloa. Yksi kitaralla ja pari harpulla. Myös keskiviikkona äänitettiin kolmen uuden biisin vokaalit. Varmaankaan ne eivät ainakaan kaikki ole vielä täysin lopullisia, kuunnellaan niitä ensin hetki ja sitten päätetään mitä uusitaan ja mitä ei.. Ensi viikolla jatkuu rockkaaminen..
 

Studiolla sooloja

Tällä viikolla tehtiinkin Epun kiireiden takia vain ja ainoastaan studiotyötä. Yhteensä äänitettiin kolme Juhan skittasooloa sekä yksi Jampan harppusoolo kolmeen tänä kesänä äänitettyyn uuteen biisiin. Ensi viikolla taas jatketaan sooloilla sekä vokaaleilla. Tämän kesän äänityssaldo on siis yhteensä 7 uutta TMS  kappaletta joista varmaankin suurin osa päätyy tulevalle kolmannelle levylle. Yhteensä tulevalla levyllä lieneekin lopulta siis jopa noin 15 uutta TMS kappaletta. Silmää iskevä Uusimpien 7:n kappaleen kanssa on kylläkin vielä melko paljon studiotyötä jäljellä ennenkuin ne ovat miksausvalmiita ! 

Viimeksi päivitetty (05.10.2007 01:57)

 

Back in Business !

Yli viiden viikon soittamattomuuden jälkeen TMS palasi ryminällä tänään soittokämpille täynnä intoa. Allekirjoittaneen ulkomaankomennus on nyt vihdoin siis ohitse ja bändinkin osalta jatkuu jälleen normaali treenirytmi. Suunniteltiin yhdessä samalla jotakin pientä pikkujoulukeikkaa tms. edellisten vuosien malliin. Nyt heti syksyn alkuun alkaakin myös uuden levyn viimeisten biisien lauluosuuksien sekä soolojen äänitys Jokirinne studiolla. Tarkoituksena onkin saada valmista tavaraa  kolmannen levyn merkeissä vuodenvaihteen tienoilla julkaistua. Silmää iskevä

Viimeksi päivitetty (28.09.2007 00:34)

 

Syökerissä rokattiin UPU:n kanssa.

Kesän päätti sitten heti Peräkorpirock 2007 festarin perään Syökerin Tuvalla Vihtijärvellä seuraavana lauantaina 18.8 TMS:n sekä UPU:n yhteiskeikka. Mukavaa oli soittaa vaikkakin väkeä ei niin kovin paljon paikalle ollut saapunut erittäin hyvästä ilmasta huolimatta. Illan pimetessä pääsi vieläpä kirkkaan yön kylmyyskin koittelemaan sekä soittajien että yleisön luita ja ytimiä. Soittokamat olivat kasassa autoihin roudattuina sekä bändit kotimatkalla jo kohtuullisen aikaisin eli klo 0050.

Lisäsin sivujen galleria osuuteen kuvia Peräkorpirockista sekä Syökerin keikalta.

Allekirjoittanut onkin tätä nykyä työkomennuksella Sveitsissä, Zurichissä aina syyskuun puoleenväliin asti. Kirjoitellaan kuitekin Blogiin juttuja ajan niin salliessa. Kuukauden soittotauko ei todellakaan ole oma valinta, mutta näin tässä nyt mennään seuraavat 4 viikkoa eikä muuta voida. Surullinen

Viimeksi päivitetty (06.09.2007 11:58)

 
Lisää artikkeleita...
Mainospalkki