Etusivu Päävalikko Blogi

Kiirettä pitää

Pariin viikkoon ei ole tapahtunut mitään TMS rintamalla. Kiirettä on pitänyt kaikilla töiden, opiskelujen sekä lomien kanssa :)

Parin viikon päästä saadaan kuitenkin uusimman kolmannen levyn loputkin nauhoitukset valimiiksi ja päästään miksaamaan. 

Levyn julkistus sitten kevään aikana. Ennen kesää.

Uuden levyn nimeksi tällä kertaa on tarjolla ROKC, "roks" tai Rock Nro 3. Miten sen haluatte nähdä :)

Joni

 

 

 

Äänitykset edistyvät

Kolmannen levyn osalta on vielä pari iltaa äänitystä ja sitten kaikki alkaa olla kasassa. Levylle tullee ainakin 13 täysin uutta TMS kappaletta.

Eilen olikin koko bändi paikalla Jokirinne studiolla kuuntelemassa ja tekemässä muutamia puuttuvia äänityksiä.  Myöskin Juhan vastikään "10000:n soolon" huollosta tullut Gibson Les Paul todettiin soivan todella mahtavasti :) 

Kevät lähestyy hiljakseen ja levyn valmistuminen lumien ? lähdön aikaan näyttää nyt varmistuneen.

 

 

Torstaina treenattiin / Nurmirock 2008

Pitkästä aikaa oli TMS:n soittotreenit torstai-iltana. Juha ei valitettavasti päässyt tällä kertaa paikalle. Sovittiin myös kevään suunnitelmista johin kuuluu siis keikka pääkaupunkiseudulla sekä mahdollinen osallistuminen Nurmirockin lauantain ohjelmaan. Sääksin rannalla Nurmirockissa 24.5 esiintyvät lauantaina mitä ilmeiseimmin mm. Nurmijärven Puhallinorkesteri, U. Petolahti Undercover sekä TMS.
Nurmirock tapahtuma olisi tarkoitus järjestää kaksipäiväisenä niin että lauantain ohjelmisto olisi suunnattu vähän varttuneemmalle väelle. Lauantain ohjelma alkaisi n. klo 1500 ja viimeiset sävelet kuuluisivat klo 2100. Sunnuntain osalta ohjelma palvelee enemmänkin nuorisoa. Tätä kirjoittaessa kaikki on kyllä vielä auki ja lauantain osalta tarvitaan vielä mitä ilmeisimmin jopa sponsorirahaakin.
 

TMS 5v, Uusi vuosi ja uudet kujeet

TMS täyttää tammikuussa 2008 5 vuotta. Siitä on tosiaan jo sen verran aikaa kun Joni, Jamppa, Eppu ja isäntänä Roude alkoivat selvitellä Hammondin saloja. Outo räpistely johti myöhemmin bluesin soittamiseen ja vähitellen bändi olikin huomaamatta  kasassa. Hauskaa pidettiin vaikkakin rehellisyyden nimissä joissakin treeneissä itse treenaaminen jäi oluenjuonnin sekä tarinankertomisen jalkoihin.

Loppiaisena 5.1.2008 oli tähden majalla jo perinteeksi muodostuneet soittajien "juhannusjamit" joissa jammailtiin sekalaisilla kokoonpanoilla. TMS oli paikalla koko vahvuudessaan alkuillan ja loppuillasta lauteilla testatiin erillaisia jami kokoonpanoja. Roude oli järjestänyt erinomaisen maittavan ruokailun illan aluksi. Hyvän ja täyttävän aterian päälle alkoikin sitten soitto. Ensin soitti TMS, sitten U.Petolahti Undecover ( ilman ottoa, jamppa harpussa parissa biisissä ). Myös Fear of Domination nähtiin vajaamiehisenä lauteilla.  Paikalla oli viitisenkymmentä henkeä, joista tosin noin puolet olivat paikallisten moottoripyöräkerhojen jäseniä viime vuoden malliin. Yhtenä illan tapahtumana olikin erään kerholaisen täysjäsenyyden myöntäminen.

Kolmannen levyn työstö Jokirinne studiolla jatkuu koko tammikuun. Määränpäänä on saada helmikuun loppuun mennessä kaikki äänitykset kasaan. Maaliskuu näyttäisi olevan täten omistettu miksaukselle sekä levyn kansien tekemiseen. 

Bändin tarkoitus onkin 5 vuotisjuhlansa kunniaksi sekä uuden levyn julkaisun myötä heittää ainakin yksi lauantai-illan keikka jossakin helsingin seudulla. Aika ja paikka ovat toki vielä täysin auki, mutta tämän hetken suunnitelmissa se olisi joskus keväällä. Pysykää siis kuulolla.. 

Viimeksi päivitetty (13.01.2008 19:42)

 

Terveiset Pyhätunturilta

TMS lomailee joulun sekä uudenvuoden välisen ajan.  Allekirjoittanutkin onkin parasta aikaa pyhätunturin kupeessa lunta ihmettelemässä. 5.1 alkaa taas musiikin parissa toimiminen kun soittajat pitävät perinteisen juhannusjuhlansa perttulassa. Tämän jälkeen alkaakin loppurutistus uuden levun kanssa jotta saadaan se ulos kevään aikana. Hyvät loppuvuodet vaan täältä lapista. Täällä sentään on jonkin verran luntakin maassa.. Kieli ulkona
 

Äänitystä Joulun alla...

Tällä viikolla on äänitetty uudelle levylle bassoja, vokaaleita sekä hammondeja kolmena eri päivänä.  Hiljakseen nuo viime kesänä nauhoitetut pohjat alkavat kuulostamaan siltä miltä pitääkin.
Vielä on jonkin verran työtä vokaalien ja soolojen parissa tammikuussa 2008. Melkolailla kaikki kompit / kosketintaustat ovat kasassa. Myöskin perinteinen ( jo toinen kerta peräkkäin :) new year mix 2008 on tulossa. Seuratkaa etusivua. Sinne pitäisi ilmestyä new year mix tuossa tuokiossa. Pidemmittä puheitta TMS toivottaa oikein rentouttavaa rauhaisaa joulua kaikille sekä hyvää uutta vuotta 2008 !

Vuosi 2008 ei voisikaan rävähtää paremmin käyntiin kuin loppiaisena useiden bändien ja paikallisen prätkäkerhon  jäsenten yhteisbileinä Perttulassa. Tilaisuudessa esiintyy useita bändejä, ja illan tunteina lauteilla nähdään varmasti erikoisia kokoonpanoja. Hauskaa pitää olla, jos ei yleisöllä niin ainakin soittajilla !

Viimeksi päivitetty (20.12.2007 16:09)

 
Lisää artikkeleita...
Mainospalkki