Etusivu Päävalikko Blogi

Lomatunnelmia

TMS lomailee vielä jonkin aikaa, mutta ROKC levyn tiimoilta saimme varsin mukavasti soittoaikaa radioamatöörien paikallisradiossa radio hamissa hankasalmella kuluneena viikonloppuna. Radiossa oli myös torstaina TMS haastattelu Jonin ja Teron ollessa paikalla. Ko. haastattelu toimi myös radio hamin ensimmäisenä ulkohaastatteluna laitteiden testaamiseksi. Radio hami oli kuultavissa taajuudella 104.1Mhz noin 30-50km päässä leiripaikasta hiukan riippuen maastosta sekä vastaanottokalustosta. Myös keskiaalloilla oli lähetin taajuudella 1584khz.

Joni ja Tero vetivät lauantaina "pirteinä"? klo 1030-1300 oman "classic rock" shown radio hamissa. Tässä showssa soitettiin perjantaina saunan terassilla tehdyn listan mukaista classic rockia vuosien varrelta oikein olan takaa. Sivussa seurasimme mm. miehittämättömän radioamatööritoistinpallon matkaa hankasalmelta 18km korkeuteen ja sen tippumista takaisin maastoon. Nk. "Pula-ilmari" löydettiin hakupartion toimesta myöhemmin iltapäivällä ja toimitettiin leiripaikalle takaisin ihmisten ihmeteltäväksi. 

TMS haastattelu radio hamissa torstaina on kuultavissa näiltä sivuilta myöhemmin kunhan saadaan haastattelu ensin kaivettua referenssitallenteista.. 

Lisätietoja radio hamista täältä

 

ROKC ROCK

 

 

ROKC bileet onnistuivat yli odotusten

Ravintola Duetossa Nurmijärvellä oli viime lauantaina 5.7.2008 TMS:n kolmannen levyn julkistusbileet.

Paikalla oli arvoilta noin 150 henkeä juhlistamassa uuden levyn julkistusta. Tunnelma oli hyvä ja suuri kiitos Panulle äänentoiston laadusta. Halusimme testata samalla uutta lähinää Peräkorpirockin käyttöön tulevaa TT24 äänipöytää ja saimmekin siitä tärkeää käyttökokemusta. Levyjä myytiin n 50 kpl suoraan paikanpäällä. Myös uudet TMS paidat kävivät hyvin kaupaksi.

Bileiden jälkeen siirtyy nyt TMS pariksi viikoksi lomalaitumille palaten arkeen Peräkorpirockin myötä elokuun alussa. Ensin on talkoot ja sitten viikon päästä siitä itse festari. Enää puuttuu siis hyvä sää ko. viikonlopulle :)

Hyvää Kesää 

TMS

Viimeksi päivitetty (09.07.2008 19:40)

 

Levyt ja paidat saapuneet..

Kaikki on sujunut aikataulun mukaisesti, levyt saapuivat saksasta, paidat painosta. Hyvältä siis näyttää levynjulkkareiden valmistelut.

Ensi viikolla keskiviikkona hiotaan setit kuntoon bilesiin, säämogulitkin ovat ennustaneet juhlan kunniaksi hellesäätä.. 

Muistakaa käyttää bussikuljetusta helsingistä.. 

ROKC ROKC

Viikon päästä rokataan.. ja kunnolla.. 

Viimeksi päivitetty (28.06.2008 20:13)

 

ROKC painossa

ROKC levy on lähtenyt painoon, valmiiden levyjen toimitus meille on kymmenen päivän sisällä. Viime viikko kului melko nopeasti iltojen osalta viimeistellessä/oikolukiessa levyn kantta, booklettia sekä toimittaessa myös itse levyn masteroitua musiikkimateriaalia levypainoon. Myös postikorttikokoisia kutsuja julkkaribileisiin painettiin jaettaviksi 100kpl. Final Master 2:nen hyväksyttiin yhteistuumiin painettun finaaliversion lähteeksi. Viime viikolla tehtiin myös alustava settilista ROKC bileisiin 5.7.2008 esitettäväksi. Myöskin viikonloppu kului ainakin Jonilta ja Juhalta 100% musan merkeissä Provinssirock 30.-vuotis juhlafestarilla. Oli monta hyvää esiintyjää ja vain perjantain osalta saatiin myös tuta hiukan suomen kuuluisaa suvisäätä, ensin vesisateen merkeissä ja sitten myöhemmin illalla varsin alhaisena lämpötilana (+5).

Tällä viikolla vahvistetaan vielä tuo settilista ja treenataan settiä käytännössä. Tarkoitus on saada bändi kesälomista huolimatta hyvään livekuntoon 5.7 bileisiin mennessä vaikkakin näyttää siltä että vain yksi treenikerta jää bändille ennen julkkaribileitä. 

Hyvä uutinen myöskin Peräkorpirock 2008 tapahtumalle on se että luottomiksaajamme Juhe on lupautunut tänäkin vuonna tulla miksaamaan, saammekin siis jälleen takuulla nauttia hyvästä liveäänestä.  

Viimeksi päivitetty (18.06.2008 00:38)

 

Treeniä kolmella kitaristilla

Torstaina olikin mielenkiintoinen TMS soittotreeni kun paikalla oli kolme kitaristia. Jamppa, Juha sekä  special guest star Tuomas kolmannessa kitarassa. ROKC levyn mastereiden kuuntelua on jatkettu ja nyt näyttää siltä että Final Master 2 tulee jäämään viralliseksi master versioksi joka toimitetaan levypainoon.

Levyn kannet / bookletti on myöskin hyvällä mallilla, ja nyt näyttää siltä että levy saadaan painoon ensi viikolla. Valmiit levyt ovat sitten meillä joskus juhannuksen jälkeen odottamassa julkaisubileitä. 

Ensi viikolla tehdään levynjulkkarikeikan settilistat ja sitten alkaakin ankara harjoittelu tähdäten 5.7 bileisiin.

 

Kaikki sitten sinne mukaan rohkeasti rokkaamaan...  

Viimeksi päivitetty (07.06.2008 15:56)

 

Masterointia

No niin, perjantai 30.5.2008 kului Mastering Toolkitin kimpussa ROKC levyn kappaleita masteroidessa, Tero sekä Jamppa toimivat myös osan aikaa tuomareina kuunnellen mastereiden kehittymistä. Nyt parin viikon ajan kuuntelemme mastereita eri laitteistoilla ja korjaamme mahdolliset virheet ennen lopullista levyn painamista.

Levy julkistetaan julkaisukeikalla 5.7.2008 ravintola Duetossa Nurmijärvellä klo 2000 alkaen. Kaikki mukaan rockaamaan.

Torstaina oli pienimuotoiset treenit ja myöskin bändistä sekä kalustosta otettiin kuvia levyn kansia sekä kirjasta varten.

Ensi viikolla koitetaan taas treenata uusia biisejä sekä koittaa saada settilistaa sovittua julkaisukeikalle.

 

 
Lisää artikkeleita...
Mainospalkki