Etusivu Päävalikko Blogi

Huh Huh.. Uudet sivut nyt sitten ajossa..

Helppoa se on sitten nyt hengähtää kun uusi sivusto on lähes valmis.. Vettä sataa kaatamalla joten tuo eilien aitaprojekti saa odottaa.. No sain sitten kasailtua kasaan näitä bändin sivuja sen verran että päätin julkaista ne nyt tänään vaikka osittain työ onkin vielä kesken. Pitää vielä lisäillä kuvia, FAQ tietoja ja muuta sälää kuten noita livekeikkojen videopätkiä joita on kuvattu jonkin verran pienellä kannettavalla viideokameralla viime aikoina. Äänenlaatu on tietenkin mitä lie.. 

 

Viimeksi päivitetty (15.05.2007 14:50)

 

Leslie 145 "Keikkalepa"n kausihuolto !

Aitaa tuossa pihalla rakentelin ja sitten yllättikin hemmetinmoinen sadekuuro. Oli mentävä autotalliin tekemään jotakin muuta hyödyllistä ? No, tuossa Leslie 145 kaapin "keikkamallissa" olikin jo joku aika sitten ne aivan lapselliset pikkufillarit menneet solmuun kovan roudaamisen jäljiltä. Mulla olikin siihen jo uudet kunnon "road case" tyyppiset lukittavat pyörät varastossa odottamassa joten päätin asentaa ne siihen samantien. Samalla tein sitten tuon vuosihuollon ja asensin Carribean Contols nopeuskontrollikitin joka parantaa luotettavuutta ja samalla poistaa tuon hitaan nopeuden mooottorin tarpeen kokonaan.   Leslie kaappihan  siis tarvitsee erittäin vähän mutta oikeaa huoltoa määräajoin. Lähinnä ylä- ja alaroottoreiden moottoreiden ja laakereiden öljyämistä ehkäpä noin kerran vuodessa. Oliskos tuo sitten joku 10000:n soolon vuosihuolto :). Netissä on toisaalta tarinaa Leslie kaapeista jotka ovat rokanneet illasta toiseen vuosikaupalla ilman mitään huoltoa Hymyilevä

Mutta, nyt on siis vehkeet taas iskussa Wanhan Mestarin Laskiaisjuhlaan... ja muuhunkin. 

Vielä on  hankintalistalla kunnon kantokahvat.  Aito Lesliekaappihan painaa vähän mallista riippuen tuollaiset 60-70kg ja on myös muotoilultaan varsin ikävä kannettava !!  

Viimeksi päivitetty (15.05.2007 01:54)

 

Blogi avattu. Bändi treenasi loppukuun keikkaa varten

TMS Blogi avattu 8.5.2007. Tänne kirjoitellaan tarinaa mitä bändissä tapahtuu milloinkin. Itseasiassa kaikki bändin jäsenet voivat osallistua kirjoittamiseen ja ehkäpä tulevaisuudessa tehdään eri kategorioita blogiinkin.

Tiistaina 8.5 illalla oli TMS treenit, Juha oli estynyt joten loppuporukalla koitettiin hiukan sovittaa melko heavyä uutta biisiä ( joka on tarkoitus esittää 26 päivä ) sekä saatiin settilista sovittua lauantain 26.5  keikalle. Keikka soitetaan neljän muun bändin kanssa ravintola wanhassa mestarissa rajamäellä.  Eppu sitten hakkasikin itsensä hikeen oikeen kunnolla treenien päätteeksi, mitään ei saa ilmaiseksi jos haluaa lämmetä rumpujen takana Cooli

 

Viimeksi päivitetty (10.05.2007 01:00)

 
Mainospalkki