Etusivu Päävalikko Blogi

Vorsasa!

Tänään on TMS:n ensiesiintyminen Forssassa. Ravintola Veturin yläkerta keikkapaikkana. Soittopaikka on varsin pieni ja matkaan lähdetäänkin lainarummuilla, sekä melko pienellä kalustolla.

Viime viikoilla saatiin kasaan kahdet TMS treenit, joissa mm. uusiakin biisejä taas saatiin eteenpäin.
Itseeni teki kovan vaikutuksen Teron Swans In Fly niminen kappale, joka toki vielä tässä vaiheessa on hiukan raakile.
Kappale saadaan varmaankin esiintymiskuntoon joskus kesän aikana. Viime tiistain treeneissä tosin Teron kurkku oli tulehtunut ja siksi uutta biisiä ei päästy kokeilemaan laulun kera :(

Kohta vapun jälkeen meillä onkin edessä taas treenikämpän muutto tuonne Pommisuojaklubille kesäkaudeksi. Toivotaan, että kevättulvat eivät ole liiaksi raiskanneet klubiamme.
Tarkoitus olis treenata kesäkausi klubilla ja äänittää kesällä joskus heinäkuussa siellä pohjia tulevia levyprojekteja ajatellen. Tällä kertaa äänityksissä otetaan taustaraidat talteen Aleses HD24XR diginauhurille, josta valitut taustaotot siirretään Jokirinne studion Rolandin työasemaan myöhemmin. Itselläni on ideana luoda neljäs levykokonaisuus niin, että siinä on suurin osa uusia studiobiisejä muutaman live raidan lisäksi. Uutta tulevissa äänityssessioissa on myös se, että bändin kuudes jäsen, äänimiehemme Juha Aalto on mukana ja hoitaa mm. mikitystä sekä itse äänitystä ja sen valvontaa.

Illaksi Vorsaan! :)


  

Pelmuutus takana.. Livemiksausta

Huh huh.. Olipas kinkerit. Pelmuutus kevätjuhla 20.3.2010 on sittemmin takanapäin. Taas on opittu paljon ja toki aina voi parantaa. Annan Pelmuutukselle arvosanan 7.5 /10.

TMS soitti Pelmuuksessa kolmantena yhtyeenä. Noin tunnin setti sujuikin mukavasti uuden lavamonitorimikserin ja monitorien tarjoaman monitoroinnin ansioista. Kaikki bändit Pyhiä Teppoja lukuunottamatta menivät myös digitaalisen HD24 tallentimen raidoille talteen. Nyt onkin aika miksailla ja kuulostella live soundeja Pelmuutuksesta Jokirinne studiolla.

Tällä viikolla TMS on pitänyt tarkoituksella harjoitusvapaata, mutta jo ensi tiistaina jatkuvat treenit normaaliin malliin.

Kevät, Kesä ja sen tarjomat äänitys-sessiot odottavat jo oven takana. Mikään muu ei ole varmaa kuin se, että kesällä äänitetään Pommarilla biisien taustoja.. Tällä kertaa käyttäen TT24 pöytää sekä HD24 nauhuria tallentimena.

Nähtäväksi jää mitä noista sessioista jää käteen.. ainakin pohjat neljännelle levylle!!Viimeksi päivitetty (25.03.2010 16:35)

 

Kotisivujen säätöä

Kovasti on säädetty kotisivuja pari viime päivää. Uusi joomla versio 1.5 oli käytännössä pakko vaihtaa käyttöön. Uusi sivupohja on myös tehty, en tiedä jääkö sen tuommoiseksi. Saa nähdä. Jatkamme sivujen säätöä lisää tulevaisuudessa.

Uusia kappaleita on hiottu parilla viime treenikerralla. Uunituoreet Teron tekemät sanat Jampan säveltämään uuteen kappaleeseen testattiin ja havaittiin toimiviksi viime treeneissä. Laiska Joe, meidän kaikkien kaveri.. ?

 

 

Viimeksi päivitetty (10.02.2010 19:56)

 

Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuosi on vaihtunut vauhdikkaasti. Musiikillisesti ajateltua TMS osallistuikin jo perinteiseen "juhannusjamiin" 2.1.2010. Mukana olivat myös aina luotettavat TFE:n pojat melkein koko kokoonpanossaan.

Viime aikoina onkin harjoittelu TMS leirissä ollut vaikeaa koko bändin voimin. Aina on joko Joni tai Juha estynyt. Ja kyllä rumpali Ebeneezerikin estyi kerran.
No ehkäpäs tässä sitä sitten päästään takaisin arkirytmiin pikapuoliin.

Uusia kappaleita on treenailtu ja sovitettu edelleen. Niitä alkaakin jo olla aikamoinen nippu.

Allekirjoitanut on hiukan taasen kehitellyt bändin sivujakin, mm. video ja musiikki-osastossa on muutoksia.

 

Tästä se taas lähtee.. uusi vuosi ja uudet kujeet.

 

Rock!

 

Viimeksi päivitetty (16.01.2010 19:05)

 

Blogi ohoi... kiireitä ja muuta..

Näin on, paljon on tapahtunut ja eipä ole kovinkaan paljon tullut blogiin kirjoiteltua. Lomaa, koulutusta ja kiireitä syytellen!

TMS heitti keikan Tervakosken Wanhassa Mestarissa perjantaina 6.11. Ikävä räntäkeli hiukan hankaloitti roudaamista sekä varmasti se myös tiputti ravintolan asiakasmäärää. Kolmessa setissä heitettiin yli 20 biisiä. Ensi esityksensä yleisön edessä sai uusi TMS biisi "I'll never gona leave rock'n'roll", joka toimi hienosti.

Lauantaina 7.11 olikin tiedossa täysin toisenlaiset bileet. Perinteikäs Peräkorpirock kävijä Kari Ojala täytti kunnioitettavat 60 vuotta. Sitä juhlimaan lähti The Mieli Sairaalasta sekä The Fatal Errorista koottu erikoiskokoonpano nimeltään: KariPian Viinaa! Kiitos Karille ja järjestäjille mahtavista bileistä!

Viikolla 46 ei TMS harjoittele lainkaan Juhan ollessa lapissa ja Teron taasen valtuustossa. Allekirjoittanut on lähinnä huoltanut kalustoa ja järjestellyt sekä autotallin että alakerran musiikkivarastoja.

Bändin treenaaminen siirtyi syystalkoiden myötä takaisin normaali treenikämpille. Pommisuojaklubi siivottiin ja jätettiin talviteloille.  Talviteloille kuivaan ja peruslämpimään varastoon vietiin mm. kokonaisuudessaan suuri PA kalusto, TT24 miksauspöytä, yksi 122 leslie kaappi jne.. 

Tällä hetkellä bändin keikkakalenteri näyttää varsin tyhjältä, mutta maaliskuulle on suunnitteilla suuri Pelmun kevätjuhla "pelmuutes" ja kyllä noita keikkoja varmasti listalle taasen kohta ilmestyy.. 

 

 

 

 

 

Viimeksi päivitetty (11.11.2009 13:11)

 

Kiirusta kurssilla.. treeniä kohti Tervakoskea..

Tervehdys!

Allekirjoittaneella on pidellyt pientä kiirettä duunien parissa viimeisen kuukauden aikana.

TMS on harjoitellut pommisuojaklubilla lähes viikoittain  työstäen mm. uutta materiaalia. 

Eilen testatiin "Kamikaze" työnimellä olevaan biisiin sanoja,  ja biisi näyttäisi saavan ensiesityksensä Tervakoskella perjantaina 6.11.2009!

Alustava settilista Tervakosken keikalle tehtiin, kahdessa setissä on yhteensä reilut 20 kappaletta. 

Tervakosken keikkapaikkan soittotila on melko pieni, joten bändi lähtee liikenteeseen minimikamoilla. Mm. ilman bassovahvistinta sekä leslie kaappia. Ko. soittimet kytketään suoraan äänipöydän kautta PA laitteisiimme.

Viime aikaisissa treeneissä on ollut myös yhtyeemme Miksaaja Juha paikalla luomassa livesoundia. Treenien aikana on testattu mm. monitorointia sekä erillaisia laulumikrofoneja. Pisimmän korren testeissämme on napannut selkeällä äänellään sekä hyvällä kierron kestävyydellään Shuren Beta 87A mikrofoni. 

Viimeksi päivitetty (30.09.2009 14:24)

 
Lisää artikkeleita...
Mainospalkki