Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Levy valmis miksattavaksi / valmistelua ja suunnittelua

Levy valmis miksattavaksi / valmistelua ja suunnittelua

Kuluneen viikonlopun aikana viimeisteltiin porukalla uuden ROKC levyn äänitykset kuntoon. Enää jäljellä on lopullinen miksaaminen sekä masterointi. Joitakin koe miksauksiakin on jo kuunneltu. Myös levynkansien sekä sen sisällä olevan bookletin tekeminen käynnistyy ensi viikolla. 

Perjantaina pidettiin myös pienimuotoiset tynkätreenit kun Jamppa yllättäen kovan kuumeen takia valitettavasti estyi saapumasta paikalle. Paikalla olivat vain Joni, Juha, Eppu ja Tero. Treenien ja jamien päälle siirryttiin  peräkorven saunan lauteille. Lauantaina oli vuorossa parin hammond soolon, yhden lauluosuuden sekä muutamien muiden taustaraitojen äänitykset. Tämän jälkeen siirryttiin  porukalla jokirinteessä studiosta saunan puolelle. Sunnuntaina miksattiin ensimmäiset koevedokset sekä nautittiin loistavasta säästä että epun tekemästä kaloripommiateriasta. 

Tulevan peräkorpirock 2008 festarin suunnittelua jatkettiin yhteistuumin myös lauantaina kun ystävämme Sergo kävi myös paikalla, ja hän lupasikin ystävällisesti auttaa meitä PA laitteiston kanssa. Myös mikserilaitteiston puolesta asia näyttää olevan kunnossa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että saamme melkein kaikki tarvittavat kamat kasaan omista lähteistämme. Vielä kun saisi sen auringonpaisteenkin jotenkin varmistettua :) 

Viimeksi päivitetty (29.04.2008 23:44)

 
Mainospalkki