Etusivu Päävalikko Uutiset sekä Tiedoitteet TMS uutisia The Mieli Sairaalan kolmas levy valmistuu kesäksi

The Mieli Sairaalan kolmas levy valmistuu kesäksi

Hiukan on kiireitä pitänyt bändin jäsenillä viime aikoina lähinnä muilla kuin musiikin saroilla ! Kuitenkin kaiken muun kiireen keskeltä julkaisee The Mieli Sairaala seuraavan tiedotteen:

The Mieli Sairaalan kolmannen levyn nimeksi on päätetty tulevaksi "ROKC". Oliskos se sitten äännettynä "Roks" tai "Rock C" arkikielessä? Se jää nähtäväksi. 

Kolmannella omakustanteisella levyllä julkaistaan yhteensä 13 täysin uutta TMS kappaletta. 

Uudelta levyltä on 3 näytekappeletta ladattavissa musiikkia mp3/ogg sivustolta vapaasti kuunneltavaksi.

Levyn julkaisu on kesällä 2008 jolloin tarkoitus on myös järjestää julkaisubileet/keikka. Aika ja paikka ovat vielä tätä kirjoittaessa avoinna.

Levy on kokonaisuudessaan äänitetty sekä miksattu omalla kalustolla Nurmijärvellä Jokirinne digital studiolla vuosien 2006-2008 aikana. Nälkä on kasvanut syödessä ja kesän 2006 autotallissa tehdystä äänityssessiosta päätettiin sittenkin työstää täydellinen TMS albumi. Tällä kertaa levy tehtiin edellisistä levyistä poiketen ajan kanssa pala kerrallaan ja ilman aikarajoja.

TMS odottaakin nyt kovasti kesän saapumista, sekä pääsävänsä kolmannen levyn myötä myöskin jälleen jonkin verran keikkailemaan.  Livenä yleisölle soittaminen on kuitenkin se tämän bändin todellinen kantava voimavara, jota varten jaksaa myöskin aina treenata.

Terveisin 

The Mieli Sairaala

 

 

Viimeksi päivitetty (20.05.2008 13:01)

 
Mainospalkki