Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi TMS 5v, Uusi vuosi ja uudet kujeet

TMS 5v, Uusi vuosi ja uudet kujeet

TMS täyttää tammikuussa 2008 5 vuotta. Siitä on tosiaan jo sen verran aikaa kun Joni, Jamppa, Eppu ja isäntänä Roude alkoivat selvitellä Hammondin saloja. Outo räpistely johti myöhemmin bluesin soittamiseen ja vähitellen bändi olikin huomaamatta  kasassa. Hauskaa pidettiin vaikkakin rehellisyyden nimissä joissakin treeneissä itse treenaaminen jäi oluenjuonnin sekä tarinankertomisen jalkoihin.

Loppiaisena 5.1.2008 oli tähden majalla jo perinteeksi muodostuneet soittajien "juhannusjamit" joissa jammailtiin sekalaisilla kokoonpanoilla. TMS oli paikalla koko vahvuudessaan alkuillan ja loppuillasta lauteilla testatiin erillaisia jami kokoonpanoja. Roude oli järjestänyt erinomaisen maittavan ruokailun illan aluksi. Hyvän ja täyttävän aterian päälle alkoikin sitten soitto. Ensin soitti TMS, sitten U.Petolahti Undecover ( ilman ottoa, jamppa harpussa parissa biisissä ). Myös Fear of Domination nähtiin vajaamiehisenä lauteilla.  Paikalla oli viitisenkymmentä henkeä, joista tosin noin puolet olivat paikallisten moottoripyöräkerhojen jäseniä viime vuoden malliin. Yhtenä illan tapahtumana olikin erään kerholaisen täysjäsenyyden myöntäminen.

Kolmannen levyn työstö Jokirinne studiolla jatkuu koko tammikuun. Määränpäänä on saada helmikuun loppuun mennessä kaikki äänitykset kasaan. Maaliskuu näyttäisi olevan täten omistettu miksaukselle sekä levyn kansien tekemiseen. 

Bändin tarkoitus onkin 5 vuotisjuhlansa kunniaksi sekä uuden levyn julkaisun myötä heittää ainakin yksi lauantai-illan keikka jossakin helsingin seudulla. Aika ja paikka ovat toki vielä täysin auki, mutta tämän hetken suunnitelmissa se olisi joskus keväällä. Pysykää siis kuulolla.. 

Viimeksi päivitetty (13.01.2008 19:42)

 
Mainospalkki