Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Voep tokkiinsa.. kiirust pittää!

Voep tokkiinsa.. kiirust pittää!

Joo, Kiireitä on pidellyt. Kohta lomatkin ja kaikki. TMS leirissä tuli melkein kuukauden soittotauko, ihan vain setien menojen takia. Mutta männä tiistaina saatiin taas pumppu ainakin osittain kasaan Juhan ollessa tosin Agnuksen kanssa tapaamisessa Tampereen ratinan stadikalla.. Joku tuntematon aussibändi siellä oli soittelemassa???

Tiistaina olis tiedossa taasen ensi viikolla treeniä ja lauantaina kevät talkoot. Lavan kunnostusta, siivoamista ja soittokamojen siirtämistä pommariin talven jäljiltä.. kaikenmoista pientä viritystä ja parannusta siellä täällä..

Uusia biisejäkin on luotu, ja kokeiltu. TMS:n PKR2010 juhlasetti onkin sitten melkoisen yllättävä, soitellaan niitä harvinaisempia biisejä ja uusiakin ainakin 2 ellei peräti 3!??


Rokkia peliin, ja kesäkin on jo täällä! Se on kyllä tosi ROCK homma se!


Kevätjuhlien jälkeen oli tarkoitus soittaa myös 12.5 Järvenpäässä ja varaus oli myös huomiselle eli 4.6 helsingin hotellin Tornin alakerrassa olevalle keikalle. Nämä molemmat valitettavasti kariutuivat järjestäjien taholta, molemmat itseasiassa ikävästi rahoitusongelmiin. Ei tää porukka ja tavaramäärä ihan ilmaiseksi sentään kulje, jotakin "hintaa" olis saatava myös soittokamojen roudauksesta ja vuokrasta Pelmu:llekkin! No, semmosta se on.

Yksi kesäkeikka TMS:llä taitaa olla tiedossa yksityistilaisuudessa Räyskälässä heinäkuussa.. mutta sitten kajahtaakin jo se odotettu PRK2010 juhla festari! 10v!!! Uskomatonta!


 
Mainospalkki