Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi Blogi ohoi... kiireitä ja muuta..

Blogi ohoi... kiireitä ja muuta..

Näin on, paljon on tapahtunut ja eipä ole kovinkaan paljon tullut blogiin kirjoiteltua. Lomaa, koulutusta ja kiireitä syytellen!

TMS heitti keikan Tervakosken Wanhassa Mestarissa perjantaina 6.11. Ikävä räntäkeli hiukan hankaloitti roudaamista sekä varmasti se myös tiputti ravintolan asiakasmäärää. Kolmessa setissä heitettiin yli 20 biisiä. Ensi esityksensä yleisön edessä sai uusi TMS biisi "I'll never gona leave rock'n'roll", joka toimi hienosti.

Lauantaina 7.11 olikin tiedossa täysin toisenlaiset bileet. Perinteikäs Peräkorpirock kävijä Kari Ojala täytti kunnioitettavat 60 vuotta. Sitä juhlimaan lähti The Mieli Sairaalasta sekä The Fatal Errorista koottu erikoiskokoonpano nimeltään: KariPian Viinaa! Kiitos Karille ja järjestäjille mahtavista bileistä!

Viikolla 46 ei TMS harjoittele lainkaan Juhan ollessa lapissa ja Teron taasen valtuustossa. Allekirjoittanut on lähinnä huoltanut kalustoa ja järjestellyt sekä autotallin että alakerran musiikkivarastoja.

Bändin treenaaminen siirtyi syystalkoiden myötä takaisin normaali treenikämpille. Pommisuojaklubi siivottiin ja jätettiin talviteloille.  Talviteloille kuivaan ja peruslämpimään varastoon vietiin mm. kokonaisuudessaan suuri PA kalusto, TT24 miksauspöytä, yksi 122 leslie kaappi jne.. 

Tällä hetkellä bändin keikkakalenteri näyttää varsin tyhjältä, mutta maaliskuulle on suunnitteilla suuri Pelmun kevätjuhla "pelmuutes" ja kyllä noita keikkoja varmasti listalle taasen kohta ilmestyy.. 

 

 

 

 

 

Viimeksi päivitetty (11.11.2009 13:11)

 
Mainospalkki