Etusivu Päävalikko Blogi TMS Blogi PA testiä, jammailua

PA testiä, jammailua

Suurta PA laitteistoa on testattu talven jälkeen. Uudet PA vahvistinräkit toimivatkin moitteettomasti. Puolikkaan setin koeajossa mitattiin myös järjestelmän toistokäyrää. Ylintä jakotaajuutta muutettiin reilun kolmen kiloherzin kohdalle RTA mittauksen perusteella. PA:n toistokäyrä havaittiin uskomattoman suoraksi. Todelliseen testiinsä iso-PA joutuu luultavasti ns. puolisettinä 16.5. Grande Finalessa Rajamäellä. 

Myös uudet aktiiviset Mackie SRM450 PA kaapit ovat saapuneet, koejettu ja mitattu. Tämäkin kaappisarja on varsin suora toistokäyrältään ollakseen PA. Varustukseen kuuluu myös kaappien omat helppokäyttöiset suojalaukut. Mackien kaapit ovat varsin monikäyttöiset. Kokoisekseen melko keveinä (23kg) niitä on helppo siirrellä ja nostella yksinkin. Ne voidaan asettaa myös lattiamonitoreiksi. Niitä voidaan käyttää ns. Sidefill monitoreina.. Ja mikä parasta ne riittävät mainioisti useimmille sisätiloissa soitettaville keikoille PA:ksi. Ja varsinkin erillisen Subwooferin ja taajusjakosuotimen kanssa jopa pienille ulkokeikoillekkin asti.

Soittopuolella tällä viikolla Juhalle tuli este saapua tiistain treeneihin. Treenit vedettiin jamiperiaatteella vajaamiehisenä. Tällä hetkellä näyttä myös siltä ettei ensi viikon treenejäkään saada vappu/yms. kiireiden takia vedettyä koko porukalla. Tiukka tunnin keikkasetti 16.5 ja 29.5 keikoille on kyllä jo hyvin treenattuna mielessä, mutta ainahan noita biisien aloituksia ja lopetuksia on syytä treenailla. 

Kesärenkaiden vaihto taitaa olla vielä tämän viikon ohjelmassa, ainakin allekirjoittaneen kohdalla. 

 

 

Viimeksi päivitetty (22.04.2009 12:16)

 
Mainospalkki